Häng med US Syd till Mallorca

Mallorca är den största av öarna i ögruppen Baleaerna,med totalt 55,4 mil kustremsa. Mallorcas landskap är väldigt varierande tack vare sin geologiska formation. Det första man uppmärksammar är Tramutanabergens vidd, som formar en kedja från nordväst med den högsta toppen Puig Major. Bergen ger efter mot en kustlinje bestående av små byar, sand, sten och stenstränder omgivna av klippor. Bergen ärhela öns vattenkälla som bidrar med vätska till dom odlade områderna där. Vi bland annat finner apelsiner, clementiner och citrongräs. Palma (tidigare känt som Palma de Mallorca), öns huvudstad belägen i bukten med samma namn erbjuder ett behagligt klimat året och med en medeltemperatur på 17.9 grader.

 

i juni välkomnar US Syd dig till Mallorca för en härlig upplevelse fylld med sol, bad, spännande aktiviteter och vistelser! Möjligheten finns att få välja vad du som medlem helst vill göra under dagarna då vi i planeringsgruppen ibland kommer dela upp alla i mindre grupper så allas intressen på bästa sätt tillfredsställs. Du kanske vill testa på olika vattenaktiviteter, ta en runda och upptäcka mer av Mallorca eller helt enkelt avnjuta det härliga vädret vid stranden. Vi åker den 25:e juni och är tillbaka den 1;a juli. I och med begränsade platser så är det FÖRST TILL KVARN! Anmälan görs enlig den utförliga informationen som skrivs nedan.  

Viktig information gällande anmälan

FÖRST TILL KVARN!

från och med 9:e april klockan 10:00 kan anmälan göras till vår ombudsman Laoko Sardar på telefonnummer 0470-17 771 eller e-post: kansli@ussyd.se. Anmälan som görs innan ovanstående datum och tid gäller ej. Ni har fram till den 15:e maj på er att betala in deltagaravgiften som är 2000 kronor. Om ni skulle vilja göra en avanmälan så ska detta göras innan den 15:e maj eftersom det är bindande, annars ges inga pengar tillbaka. Om en avanälan görs efter detta datum så krävs ett intyg från läkare för att vi ska kunna betala tillbaka pengarna.

 

Deltagaravgiften kan betalas in på Swish: 1232980936 eller plusgiro: 83 37 59-4. Har du inte betalat in årets medlemsavgift på 100 kronor än? I så fall ska den betalas in i samband med deltagaravgiften! Glöm inte att märka betalningen med för- och efternamn samt Mallorca.

 

OBS! Kom ihåg att alla US-aktiviteter är alkohol- och drogfria.

 

Snabbinfo:

Aktivitet: Mallorcaresa

När: 25:e juni – 1:a juli

Deltagaravgift: 2000 kronor för medlemmar

Icke medlemmar: betalar fullpris

Anmälan: från och med 9:e april klockan 10:00 kan du anmäla dig

Sista betalningsdatum: 15:e maj

 

 

Har ni frågor så är ni välkomna att kontakta oss i planeringsgruppen:

Abdullah

Tel: 0728 835 915

Sule

Tel: 0720 306 678

Parima

Tel: 0704 017 636

 

Varma hälsningar

 

Planeringsgruppen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s